Myorama's Blog

Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει. Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη, μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά, μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά , μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαι

Σεμινάριο Ας Δημιουργήσουμε Καταπληκτικές Σχέσεις

Σχολιάστε


Αγαπημένοι μου φίλοι

Τίποτε δεν μπορεί να έχει αξία αν δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους για να το μοιραστούμε και μάλιστα το πιο δυνατό συναίσθημα, η πιο δυνατή μας παρόρμηση είναι το να μπορούμε να παίρνουμε και να δίνουμε αγάπη. Ωστόσο πολλές φορές το πεδίο των σχέσεων είναι πεδίο διαμάχης. Κάποιους ανθρώπους γύρω μας τους θεωρούμε τυχερούς και ευλογημένους γιατί παίρνουν την αγάπη που θέλουν. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι λιγοστοί και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν ότι δεν παίρνουν η δεν ότι έχουν πάρει την αγάπη που θα ήθελαν.
Καθημερινά πληθαίνει ο αριθμός των πληγωμένων και απογοητευμένων από τις σχέσεις ανθρώπων. Αλλά παρόλα αυτά ο καθένας ελπίζει ότι ο επόμενος θα καταφέρει να εκπληρώσει την εικόνα του ιδανικού του αλλά και θα επιδιορθώσει τις πληγές από το παρελθόν του … Ολοι μας ξέρουμε ότι η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από την ποιότητα των σχέσεων μας.

Το σεμινάριο Ας Δημιουργήσουμε Καταπληκτικές Σχέσεις έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον καθένα από μας να βάλει οξυγόνο στις σχέσεις του και να βρει στα δύσκολα ζητήματα όχι μόνο απαντήσεις αλλά και εύκολους τρόπους που θα μεταμορφώσουν τις σχέσεις του και κατ επέκταση τη ζωή του.
Στόχος του σεμιναρίου είναι
Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας βαθιά και ουσιαστικά
Να αλλάξουμε τα παλιά δυσλειτουργικά πρότυπα και να θεραπεύσουμε τα πληγωμένα μας συναισθήματα
Να κατανοήσουμε γιατί κάποιες ιστορίες επαναλαμβάνονται
Να δοθούν τα κλειδιά για μια ουσιαστική βαθιά και χωρίς τριβές επικοινωνία
Να κατανοήσουμε τι σκοτώνει το πάθος μέσα στη σχέση αλλά να μάθουμε και πως να κρατάμε τη φλόγα του πάθους και της αγάπης ζωντανή.
Μα πάνω από όλα το σεμινάριο θα μας βοηθήσει να κάνουμε τις σχέσεις μας ένα πεδίο που ατελείωτα θα δίνουμε και θα παίρνουμε αγάπη και να ξανά- βρούμε το κέφι μας, το πάθος μας και τον ενθουσιασμό μας για τη ζωή.
Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας γνώση, εμπειρίες και τα κλειδιά εκείνα που έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους στην προσωπική τους εξέλιξη.
Το σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή στις 16 Μαρτίου
από 10.00 – 20.30
Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις
2111848328 η στο mail myorama@hol.gr
Το Ας Δημιουργήσουμε Καταπληκτικές Σχέσεις δεν είναι απλά ένα σεμινάριο αλλά μια εξαιρετική επένδυση στον εαυτό μας.
Η ζωή πάντα δίνει κορυφαίες ανταμοιβές σε εκείνους που εργάζονται για να απλώσουν τον εαυτό τους πέρα από τα παλιά τους όρια και να εκπληρώσουν το σκοπό και τα όνειρα τους.
Ας δημιουργήσουμε Καταπληκτικές σχέσεις
Γιώτα Σούσουλα
Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινων δυνατοτήτων

Σχολιάστε