Myorama's Blog

Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει. Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη, μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά, μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά , μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαι

Κάτι υπέροχο βρίσκεται στο δρόμο…

Σχολιάστε


Νιώθω πως κάτι υπέροχο βρίσκεται στο δρόμο και ότι αυτές οι δυσκολίες μας προμηθεύουν και με ευκαιρίες προκειμένου να μάθουμε και να αναπτυχθούμε.
Αν μπορέσουμε να βρούμε μια αίσθηση ειρήνης μέσα στην άγρια αναστάτωση που υπάρχει, αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε αλλά και να χτίσουμε σχέσεις αγάπης και να επιμείνουμε στο σκοπό μας βαθιά δεσμευμένοι, φλογερά αφοσιωμένοι και αθώα ειλικρινείς τότε όλη αυτή η ενέργεια θα σπείρει σπόρους και θα ταξιδέψει παντού.

Στο βάθος είμαστε όλοι επαναστάτες αλλά τόσο καιρό ο καθένας εργαζόταν μόνο για τον εαυτό του. Αυτό τον καιρό νομίζω πως είναι αναγκαίο αναγνωρίζοντας τη διαφορετικότητα μας να βρούμε ένα ενιαίο πεδίο πέρα από τον ανταγωνισμό του Εγώ και του παλιού διαχωρισμού και να αρχίσουμε να αναπνέουμε το συνταίριασμα ενός κόσμου ενότητας.

Η αγάπη είναι μια ισχυρή δύναμη που επιβεβαιώνει τη ζωή και ρέει ελεύθερα όταν οι άνθρωποι παραδίδονται σε αυτή. Είναι ένας ποταμός που διαχέει την ενέργεια χωρίς να αποστραγγίζει την πηγή αλλά αντίθετα την ξαναγεμίζει με αυτό το μοίρασμα.

Σας φιλώ και εις αύριο με υγεία

Σχολιάστε