Myorama's Blog

Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει. Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη, μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά, μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά , μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαι

Σεμινάριο Life Management

Σχολιάστε


Αγαπημένοι μου φίλοι

Όλοι μας έχουμε εκπαιδευτεί να πιστεύουμε στα προβλήματα και δεν μπορούμε να συλλάβουμε τη ζωή μας χωρίς αυτά. Τα προβλήματα είναι ο νούμερο ένας εργοδότης της κοινωνίας μας η οποία είναι γεμάτη από προβληματολόγους. Από τη στιγμή που κάποιος θεωρεί ότι κάτι είναι πρόβλημα, προσδιορίζει τον εαυτό του ως θύμα και γεμίζει από φόβο, αμφιβολία και άγχος. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να κινητοποιηθεί και παραδίδεται στην απάθεια και στη αυτολύπηση και στην αυτο-επίθεση. Όμως είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να δώσουμε στα προβλήματα μας έναν υψηλότερο σκοπό και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε, να ελευθερωθούμε και να ζήσουμε με πληρότητα.

Εδώ και 18 χρόνια, μέσα από σεμινάρια, διαλέξεις και πολλές αλλες δραστηριότητες μου βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις περιοριστικές τους συμπεριφορές και να βρίσκονται σε μια κατάσταση δύναμης, σιγουριάς και αυτοπεποίθησης.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο ο καθένας από μας να ξανασυνδεθεί με τη δύναμη του και να αποκτήσει μια θετική και νικητήρια στάση απέναντι στη ζωή. Eίναι αναγκαίο να δώσουμε στα προβλήματα μας έναν υψηλότερο σκοπό και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε, να ελευθερωθούμε και να ζήσουμε με πληρότητα.
Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αλλάξει αν δεν μάθει τι είναι αυτό που επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Οι πεποιθήσεις, οι ανάγκες και τα συναισθήματα είναι αόρατες δυνάμεις που καθορίζουν το πώς ζούμε την κάθε μέρα της ζωής μας.

Γι αυτό δημιούργησα το σεμινάριο Life Management που δεν είναι απλά ένα σεμινάριο αλλά μια εξαιρετική επένδυση για τη ζωή μας. Είναι σαν ένα οικοδόμημα πολλών ορόφων, διάρκειας δυόμιση ημερών που μαθαίνουμε το πως να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, πως να αγαπήσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους, πως να επικοινωνούμε αληθινά και ουσιαστικά χωρίς συγκρούσεις, πως να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας αφού προηγουμένως ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θέλουμε, κατανοούμε τι είναι αυτό που μας περιορίζει, πως να μετατρέπουμε τους φόβους σε κινητήρια δύναμη και να μπαίνουμε στη δράση, πως να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις στη ζωή μας και να τις κάνουμε να δουλεύουν για το καλό μας, πως να απαλλαγούμε από τον εθισμό της αρνητικής σκέψης και να αποκτήσουμε μια θετική στάση απέναντι στον εαυτό μας και στη ζωή, πως να ζούμε με κέφι, χαρά και ενθουσιασμό την κάθε στιγμή, επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να κατανοήσουμε τις αξίες μας αλλά και τις συγκρούσεις που υπάρχουν μέσα μας οι οποίες που μας οδηγούν στο να σαμποτάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Κατά βάση είναι ένα βιωματικό σεμινάριο και αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα πάρει μαζί του αποδείξεις της τεράστιας δύναμης που όλοι έχουμε μέσα μας απλά ένα κομμάτι της το έχουμε αφήσει να κοιμάται.

Αυτή η δύναμη που αναζητάτε σας αναζητά κι αυτή αρκεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε το βήμα και τότε τα φτερά σας δεν είναι ένα ακόμη βάρος αλλά ένα όχημα για να σας πάει ψηλά.
Η καινούρια σας ζωή είναι μόνο ένα Σαββατοκύριακο μακριά!
Είστε έτοιμοι γι αυτό;
Ξεκινήστε φέρνοντας τη χαρά, το πάθος, τον ενθουσιασμό στη ζωή σας.

Το σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα 9- 10 και 11 Δεκεμβρίου.
Ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή 17.30 – 21.30
Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 20.30
Λαμβάνοντας υπ όψιν την οικονομική κρίση, διαμόρφωσα το κόστος με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο στον καθένα.( Ειδική τιμή για ανέργους). Η τιμή του είναι χαμηλή, η αξία του όμως είναι ανυπολόγιστη.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε:
στα τηλ.2111848328, 6947612739
ή στο e mail: myorama@hol.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s