Myorama's Blog

Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει. Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη, μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά, μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά , μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαι

Έξω φυσάει

Σχολιάστε


Εξω φυσάει ένας τρελλός αέρας, είμαι εδώ και γράφω και νομίζω αυτό τον καιρό κατάλαβα σε όλο της το μεγαλείο τη διαφορά του καιρού από το χρόνο.
Χρόνος σημαίνει ρολόγια, προθεσμίες, προγράμματα, ξυπνητήρια. Χρόνος είναι ο καιρός στην κακή του εκδοχή. Ο χρόνος είναι μια μεγάλη αυταπάτη. Xρόνος είναι να τρέχεις στο μαραθώνιο με δωδεκάποντα.
Καιρός σημαίνει αιωνιότητα, πάθος και αγάπη. Καιρός σημαίνει μιά τρυφερή σχέση με την αυθεντικότητα. Καιρός είναι ο χρόνος στην πιό καλή του μορφή. Καιρός σημαίνει καινούρια ξεκινήματα. Καιρός είναι να ακούς Rory Gallagher – What In The World κάτω από το φως των αστεριών μαζί με τον αγαπημένο σου. Αντιλαμβάνεσαι τον καιρό όταν προσεύχεσαι και όταν διαλογίζεσαι. Ο καιρός είναι το πνεύμα, είναι η ψυχή του χρόνου. Υπάρχουμε μέσα στο χρόνο, αλλά ποθούμε τον καιρό. Αυτή είναι η δική μας διπλή φύση. Ο χρόνος χρειάζεται ταχύτητα για να πηγαίνει χαμένος. Ο καιρός χρειάζεται χώρο για να τον απολαύσεις. Μέσα στον χρόνο κάνουμε μέσα στον καιρό υπάρχουμε.
Γνωρίζουμε τον καιρό όταν κάνουμε έρωτα, όταν διαβάζουμε, όταν χανόμαστε στη μαγεία της μουσικής, όταν φιλοσοφούμε, όταν φυτεύουμε λουλούδια ή οταν απομακρύνουμε τα μαραμένα γιασεμιά. Μέσα στον καιρό γνωρίζουμε τη χαρά, διακρίνουμε την ομορφιά, θυμώμαστε σημαίνει να είσαι ζωντανός. Μέσα στον καιρό ερχόμαστε πιό κοντά στο Θεό.
Χρειάζεται ένα λεπτό μόνο για να διασχίσουμε τα όρια από από το χρόνο στον καιρό και το μόνο που χρειάζεται ο καιρός από μας, είναι να θελήσουμε να σταματήσουμε τόσο όσο είναι αρκετό για να ακούσουμε τη μουσική των πλανητών.

Σας φιλώ και εις αύριο με υγεία

Σχολιάστε