Myorama's Blog

Δεν έχει καμμιά σημασία ποιός ήσουν μέχρι χτές και πόσο βαρύ είναι το φορτίο σου από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου υπάρχει μιά δύναμη που θα σε φροντίσει και σε καθοδηγήσει. Μιά στιγμή χρειάζεται για να ξαναθυμηθείς όλη σου τη δύναμη, μια στιγμή για να εμπιστευτείς ξανά, μια στιγμή για να στειλεις μια προσευχή ψηλά , μια στιγμή είναι όλο αυτό που χρειάζεσαι

Σεμινάριο Life Management

Σχολιάστε


Αγαπημένοι μου φίλοι

Ζούμε σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών οι οποίες φέρνουν μαζί τους και μια τεράστια αβεβαιότητα. Βλέπω καθημερινά πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν χάσει το βήμα τους, ζουν μέσα στην απογοήτευση και στην κατάθλιψη και με λίγα λόγια έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια αλλά και από τη θέληση να φτιάξουν τη ζωή τους. Στην πραγματικότητα έχουν χάσει το αίσθημα της βεβαιότητας που κάνει το νικητή.
Εδώ και 18 χρόνια έχω κάνει σκοπό της ζωής μου να βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις περιοριστικές τους συμπεριφορές και να βρίσκονται σε μια κατάσταση δύναμης, σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αλλάξει αν δεν μάθει τι είναι αυτό που επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Οι πεποιθήσεις, οι ανάγκες και τα συναισθήματα είναι αόρατες δυνάμεις που καθορίζουν το πώς ζούμε την κάθε μέρα της ζωής μας.
Γι αυτό δημιούργησα το σεμινάριο Life Management που δεν είναι απλά ένα σεμινάριο αλλά μια εξαιρετική επένδυση για τον εαυτό σας. Είναι σαν ένα οικοδόμημα πολλών ορόφων, διάρκειας δυόμιση ημερών που στο ξεκίνημα του μαθαίνει κάποιος το τι είναι αυτό που επηρεάζει τα συναισθήματα του αλλά κυρίως το πως μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματα του. Μαθαίνουμε το πως να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, πως να αγαπήσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους, πως να επικοινωνούμε αληθινά και ουσιαστικά χωρίς συγκρούσεις, πως να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας αφού προηγουμένως ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θέλουμε, κατανοούμε τι είναι αυτό που μας περιορίζει, πως να μετατρέπουμε τους φόβους σε κινητήρια δύναμη και να μπαίνουμε στη δράση, πως να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις στη ζωή μας και να τις κάνουμε να δουλεύουν για το καλό μας, πως να απαλλαγούμε από τον εθισμό της αρνητικής σκέψης και να αποκτήσουμε μια θετική στάση απέναντι στον εαυτό μας και στη ζωή, πως να ζούμε με κέφι, χαρά και ενθουσιασμό την κάθε στιγμή, επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να κατανοήσουμε τις αξίες μας αλλά και τις συγκρούσεις που υπάρχουν μέσα μας οι οποίες που μας οδηγούν στο να σαμποτάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Κατά βάση είναι ένα βιωματικό σεμινάριο και αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα πάρει μαζί του αποδείξεις της τεράστιας δύναμης που όλοι έχουμε μέσα μας απλά ένα κομμάτι της το έχουμε αφήσει να κοιμάται.
Μέσα από στο σεμινάριο Life Management πρόκειται να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για δημιουργήσετε μια ζωή παρατεταμένης ευτυχίας και εκπλήρωσης.
Θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να είστε σ αυτό το σεμινάριο. Η συμμετοχή σας δηλώνει ταυτόχρονα και την αφοσίωση σας στην αρχή της συνεχούς εξέλιξης. Είναι μια από τις βασικές αρχές του οράματος μου και πιστεύω ότι αυτή η αρχή φέρνει μακρόπνοη επιτυχία και ευτυχία.
Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και προνομιούχος που θα έχω τη ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας θεμελιώδη εργαλεία και στρατηγικές που βοηθούν στο να αυξήσουμε τις ικανότητες μας και να επιτύχουμε τους πραγματικούς μας στόχους και τις επιθυμίες μας.
Η ζωή δίνει κορυφαίες ανταμοιβές σ αυτούς που εργάζονται για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Ας ξεκινήσουμε το δρόμο για να πάμε τις ζωές μας σ ένα υψηλότερο επίπεδο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1/ 2 και 3 Ιουλίου 2011
Ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή 17.30 – 21.30
Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 20.30
Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε: τηλ. 2130344110, 6948717890, 6944692962 ή στο email: myorama@hol.gr

Ζήστε με αγάπη και ενθουσιασμό

Γιώτα Σούσουλα
Σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινων πόρων

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s